Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/fred/domains/massinfra.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/fred/domains/massinfra.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/fred/domains/massinfra.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Bij MassInfra pleiten wij er altijd voor om je automatiseringen zo grondig mogelijk te testen voordat je ze activeert. Om dit proces te vergemakkelijken, introduceren wij een nieuwe functie: de mogelijkheid om ‘wacht’ acties over te slaan. Nu kun je de volledige automatisering testen — zonder kostbare tijd te verliezen.

Hoe sla je ‘wacht’ acties over

Ga naar de individuele contact weergave van de persoon die je langs de ‘wacht’ actie wilt duwen. Binnen het overzicht ‘Info’ zie je de automatiseringen die voor deze persoon actief zijn.

Selecteer de automatisering die je wilt testen. Klik vervolgens op “View”.

De automatisering laadt en de avatar van de contactpersoon toont waar de automatisering is gepauzeerd. Klik op de link onder de avatar getiteld “skip this wait action”.

Door te klikken op die link, duw je de contactpersoon voorbij de ‘wacht’ actie. De contactpersoon vervolgt de automatisering , alsof de wachttijd is verstreken.

En daar heb je het! Het testen van je automatisering is efficiënter dan ooit tevoren.