Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/fred/domains/massinfra.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Om het meeste uit MassInfra te halen, helpt het om vertrouwd te raken met de opbouwfunctie voor segmenten en de voorwaarden en gegevens die het gebruikt. De opbouwfunctie voor segmenten wordt op meerdere plaatsen binnen het platform weergegeven. Het wordt natuurlijk gebruikt voor het maken van segmenten van lijsten, maar ook voor:

  • splitisingen in een automatisering, zodat contactpersonen verschillend worden behandeld (met de “If / Else” actie)
  • definiëren Goal voorwaarden
  • maken “Wait until…” voorwaarden in automatiseringen
  • maken van Contact & Lead scoring regels
  • uitvoeren geavanceerde zoekacties en bulk bewerkingen contacten
  • filteren van contacten die worden opgenomen in een automatisering.

Dus de voorwaarden die beschikbaar zijn binnen de opbouwfunctie voor segmenten zijn verweven met de mogelijkheden van het platform zelf.

Niet al te lang geleden hebben wij de Goal voorwaarden toegevoegd. Vandaag zijn we verheugd een nieuwe verbetering te kunnen melden van de opbouwfunctie voor segmenten — een betere afhandeling van datum voorwaarden.

Wanneer je nu een custom datumveld hebt, kun je condities aanmaken, zoals “de huidige datum is 10 dagen vóór [custom datum veld]” en “de huidige datum is 3 dagen na [custom datum veld]”.

Dus nu kun je met een geavanceerde zoekopdracht contacten vinden waarvan contracten in de komende 30 dagen aflopen. Met een automatisering kun je contacten op verschillende manieren aanspreken, afhankelijk van wanneer hun gratis proefperiode afloopt. Zo kun je ook de contactscore ophogen wanneer een contact aangeeft binnen 30 dagen een aankoopbesluit te nemen.

Dit is ook een nuttige aanvulling voor degenen onder jullie die webinars en evenementen organiseren.

Je automatiseringen kunnen ‘Wait until’ voorwaarden bevatten die 7 dagen vóór en vervolgens de dag vóór je webinar herinneringen stuurt.