Bouwen van websites & webshops in WordPress

Behoefte aan een nieuwe website of webshop?

Of je nu een goede website of een overzichtelijke webshop wilt; als WordPress-specialist weten wij precies welke functionaliteiten in te zetten voor het behalen van jouw doelen.


Gebruiksvriendelijk en veilig


Wil jij zelf de touwtjes in handen hebben als het om jouw website of webshop gaat? Dat begrijpen wij heel goed! Het is een van de redenen dat het onze voorkeur heeft om met WordPress te werken. Als wij eenmaal het voorbereidende werk hebben gedaan en je uitleg hebben gegeven, kun je prima zelf aan de slag met het vullen. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als je een technische vraag hebt en zorgen we dat jouw website stabiel, veilig en snel is.

De voordelen van Wordpress

Omdat er wereldwijd constant wordt gewerkt aan het verbeteren van WordPress, kun je erop rekenen dat het CMS in de basis al veel functionaliteiten heeft die prettig zijn om mee te werken:

  • Gratis downloaden, gratis updates en zeer gebruiksvriendelijk

    Blijf altijd up-to-date zonder extra betalingen en makkelijk te gebruiken

  • Ideale mogelijkheden voor internet-marketing

    Eenvoudig te koppelen met ActiveCampaign (marketing automation en e-mailmarketing), zoekmachine- optimalisatie, koppeling met diverse sociale netwerken

  • Flexibel & Open Source

    Het systeem bevat duizenden plugins met extra functionaliteiten en doordat het Open Source is niet afhankelijk van je huidige leverancier

Benieuwd wat een goed beheerbare website voor jouw bedrijf kan betekenen?

Laat ons eens meedenken

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop

Een ervaren team aan specialisten

Dankzij ons topteam, ben je bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dat een website goed werkt op alle schermformaten (responsive) vinden wij niet meer dan normaal.

De beste begeleiding

En ook dat we je trainen om je eigen website goed te beheren, is vanzelfsprekend. Bovendien krijg je bij jouw website diverse gelicenseerde premium plugins en zorgen wij voor uitgebreide tests op veelgebruikte browsers en apparaten.

Voor kleine én grote bedrijven

Voor kleine én grote bedrijven

Heb je een éénmanszaak of maak je deel uit van een multinational?

Het maakt niet uit, wij helpen je graag. Ook als je heel specifieke wensen voor maatwerk hebt, want wij hebben een team aan developers dat kan aanhaken. WordPress is onze basis, maar ook in andere content management systemen weten wij de weg.

Specialisten op elk gebied

Wij hebben zoveel specialisten om ons heen verzameld, dat wij ons dienstenpakket zo groot kunnen maken als jij wilt. Jouw website voorzien van content, een mediacampagne opzetten om je webshop onder de aandacht te brengen, jouw doelgroep via e-mailmarketing naar jouw website leiden; wij doen het graag en goed.

Werk waar wij trots op zijn

JP Haarlem — Nederlands netste meubelbezorgers (onderdeel van PostNL)

Hytech Support — Dé technische dienstverlener voor winkels en installaties.

Medical Drone Service — Een initiatief van ANWB en PostNL.

Kroon Tuinen — een hovenier uit Zwaanshoek met jarenlange ervaring

Samen betere online resultaten behalen?

Neem contact met ons op