Hoe je Site Tracking instelt

Site Tracking is snel en makkelijk in te stellen. We raden iedereen aan Site Tracking in te stellen, aangezien het een kernfunctie is die meer krachtige marketing- en verkoopprocessen mogelijk maakt.

Site-tracking inschakelen en je domeinen whitelisten

Klik allereerst op de Gravatar in de rechterbovenhoek om je accountmenu weer te geven:

Klik op “My Settings:”

Klik op “Tracking” in het linker menu.

Klik op de rode knop om Site Tracking aan te zetten:

Je ziet een sectie met de titel “Domain Whitelist” en een optie “Add Domain”. Typ in het tekstveld je domeinnaam (exclusief http: //) en klik op “Toevoegen”.

Voeg elk van je domeinen toe (je kunt de domeinen van meerdere websites toevoegen) en zorg dat je ook al je subdomeinen toevoegt. Denk hierbij aan websites die ook een “www” -versie van hun site hebben of waarbij bijvoorbeeld de helpdocumenten worden gehost op een subdomein, zoals “help.website.com”

De site tracking code installeren:

Plaats de tracking code op iedere pagina van je site. Dit kan bijvoorbeeld door de code in de header te plaatsen. Zodra de code op je site is geplaatst en je je domein(en) op de whitelist hebt geplaatst, begint MassInfra gegevens te verzamelen en aan je contactrecords toe te voegen wanneer contacten worden geïdentificeerd.