Onze werkwijze, aanpak en strategie

Klaar om jouw doelen zo efficiënt mogelijk te behalen?

Ben jij veel tijd kwijt aan het vinden van nieuwe leads en klanten? Dat kan anders! Wij helpen jou om vaak terugkerende activiteiten te automatiseren om zo efficiënt mogelijk jouw doelen te behalen.


Tijd en geld besparen


Veel handmatig en routinematig werk is met behulp van het marketing-, sales- en crm-platform ActiveCampaign niet meer nodig. Nee, ook die zeer cruciale goede opvolging van leads niet. Als een automatisering goed wordt opgezet, zorgt deze dat je tijd overhoudt, en daarmee ook geld.

Persoonlijk

Persoonlijk

MassInfra staat bekend om haar persoonlijke service. Je hebt altijd een vast contactpersoon die je kunt bellen als je een vraag hebt of gewoon even wilt sparren. Zonder dat de meter gelijk gaat lopen, uiteraard.

Persoonlijke begeleiding zien wij als essentieel onderdeel van onze diensten. Alleen als we goed met jou kunnen overleggen en samenwerken, ontstaat er iets moois dat bijdraagt aan de groei van ons beiden.

Flexibel

Flexibel

Omdat wij een groot team aan specialisten op het gebied van onder andere strategie, vormgeving, content en media- campagnes om ons heen hebben, kunnen wij hier ook over meedenken. Of en wanneer we een specialist aanhaken, hangt helemaal af van jouw wensen. De lijntjes zijn kort, dus wij kunnen ons heel flexibel opstellen.

Ook als het gaat om onze communicatie. Of je nu liever langskomt bij ons op kantoor, graag een bezoekje van ons wilt, fan bent van Skype of het liefst de telefoon pakt; alles is mogelijk, we bekijken per situatie wat het handigst is.

Betrokken

Betrokken

Wij laten je niet zwemmen, maar zorgen dat je na onze trainingen zelf goed de weg weet. En lukt er iets niet, dan staan we voor je klaar. Van strategie tot executie; wij zijn betrokken. Zonder die eigenschap zouden wij jou nooit optimaal kunnen ontzorgen, en dat is uiteindelijk wel een van onze voornaamste doelen. Jou werk uit handen nemen, zodat we processen versnellen en jij kunt doen waar je goed in bent; daar gaan wij voor.

Eerlijk

Eerlijk

Dat we ons dienstenpakket zo uitgebreid kunnen maken als je zelf wilt, betekent niet dat we je elke dienst proberen aan te smeren. Integendeel. Wij luisteren goed naar jouw doelen en wensen en kijken wat daarop aansluit. Het is niet voor niets dat wij pakketten op maat aanbieden in plaats van de all-in-one-pakketten die je veel bij concurrenten vindt. Je betaalt bij ons voor wat je nodig hebt, wel zo eerlijk.

Samen betere online resultaten behalen?

Stuur een e-mail
info@massinfra.nl
Persoonlijk advies nodig?
Maak direct een afspraak